Nieuwstraat 17b
8151 BB Lemelerveld
Tel: 0572 - 37 22 96
Mail: Info@ttalemelerveld.nl

 

TTA

Passie en liefde voor het vak heeft het hoveniersbedrijf TTA Lemelerveld groot gemaakt. TTA Lemelerveld werd 33 jaar geleden overgenomen door Ton Alferink van Dhr. Dikken. Het bedrijf kan inmiddels  putten uit jarenlange ervaring en een uitstekende kennis van planten, aanleg, ontwerp en ouderhoud; inmiddels een begrip in Salland en omstreken.
 
De passie van Ton Alferink en zijn bedrijf TTA:
‘De echte tuinliefhebber  geniet van alles wat groeit, bloeit en leeft in de tuin en weet dat deskundig onderhoud noodzakelijk is en de duurzaamheid vergroot.

Wij vinden het  van belang dat  u en uw kinderen en kleinkinderen opgroeien in een gezonde, schone en groene omgeving. Daar speelt veel groene beplanting een zeer belangrijke rol in. Planten produceren zuurstof en halen fijn stof en CO2 uit de lucht. CO2 is de brandstof voor planten, maar een teveel aan CO2 kan schadelijk zijn voor mens en dier. 


Hoe duurzaam kunnen we onze omgeving maken? Laat bomen groeien, vervang slechte bomen, maak verticale beplantingen die kunnen dienen als luchtfilters , bekleed schuttingen en muren met klim- of leiplanten. Creëer bodembedekking en /of veel gazon voor optimale zuurstofproductie.

Hoe groener de omgeving hoe prettiger de mens zich voelt. Veel planten en/of bomen verminderen straling, neutraliseren energie-velden, hebben geneeskrachtige werkingen of dragen bij aan de voedselvoorziening. De nieuwste ontdekking is dat planten elektriciteit kunnen produceren. Een tuin biedt dus veel mogelijkheden en uitdagingen. 

Het TTA team creëert samen met u een mooi geheel wat praktisch is en groen. Wij maken uw tuin passend bij uw omgeving en bij uw woning. Maar het belangrijkste is dat uw tuin past bij uw eigen wens en uitstraling, waar u optimaal kunt genieten'.
 
TTA Lemelerveld is u graag van dienst bij het realiseren van uw eigen droomtuin. Graag tot zien op ons tuincentrum of in uw eigen achtertuin. 

Ton Alferink

Nieuws

Wij houden grote opruiming op ons tuincentrum In het voorjaar van 2019 zal Ton...
Komend jaar gaan wij onze voorraad drastisch inkrimpen. Dit betekend voor u als...

Contact

Facebook