Nieuwstraat 17b
8151 BB Lemelerveld
Tel: 0572 - 37 22 96
Mail: Info@ttalemelerveld.nl

 

Overname hoveniersbedrijf TTA Lemerlerveld

Beste relatie,

Ik ben blij u te kunnen informeren dat de activiteiten van TTA Lemerlerveld overgenomen zullen worden door Mecklenfeld Tuinen, vanwege mijn naderende pensioen gerechtigde leeftijd. 

We hebben vernomen dat er bij klanten al enige tijd vragen leefden over de toekomst van TTA Lemerlerveld en de consequenties daarvan voor u als klant. Gedurende een langere periode ben ik op zoek geweest naar een betrouwbare partij om mijn bedrijf aan over te kunnen dragen. Een proces waarbij het voor mij van groot belang was dat het bedrijf wat ik met passie heb opgebouwd, overgedragen kan worden naar een betrouwbare, kundige onderneming met een goede visie, waarvan ik weet dat u als klant in goede handen bent.

Wat gaat er voor u veranderen?

De wens van zowel mij als Mecklenveld Tuinen is dat er voor u als klant weinig verandert. Op papier krijgt u te maken met een andere naam maar de uitvoerende praktijk blijft hetzelfde. Onze vaste klanten zijn de basis van ons mooie bedrijf en dat zal niet anders worden. U houdt contact met dezelfde gezichten. Zowel Arjan Schuurman, Arend Eikelboom en Gerben Binnenmars blijven werkzaam op de manier zoals jullie van TTA Lemerlerveld gewend zijn.

In de komende periode zal een van hen jullie persoonlijk op de hoogte brengen van de ontwikkelingen en mogelijke vragen die u heeft beantwoorden. Uiteraard kunt u me ook telefonisch of per email benaderen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

Het boekhoudkundige deel zal per 5 maart 2018 worden overgedragen aan Mecklenfeld Tuinen. Dit betekent dat (o.a termijn) facturen vanaf dan worden verstuurd vanuit Mecklenfeld Tuinen.

Voor de overige activiteiten (belettering op de wagens en kleding) zal de naam TTA Lemelerveld en de huidige locatie tot 1 juli 2019 nog worden aangehouden.

Het tuincentrum TTA

Het tuincentrum wordt niet over genomen door Mecklenveld. Ik blijf zelf actief op het tuincentrum, welke geopend zal blijven op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Ik blijf u daar graag ontmoeten en voorzien van plantenadvies! Wij zullen komend jaar onze voorraad drastisch inkrimpen, hierdoor kunnen wij voorradige planten en materialen  tegen scherpe prijzen aanbieden! 

Peter Mecklenfeld

‘’Ik ben erg blij dat we er samen op een goede manier uit zijn gekomen en dat we het komende jaar naast elkaar blijven staan om samen te werken aan de best mogelijke oplossingen en ontwikkelingen. Het is mijn taak om het regionale begrip ‘TTA Lemelerveld’ in ere te houden en toekomstbestendig te maken met de vertrouwde gezichten die al vanaf begin 1982 werkzaam zijn binnen het bedrijf. ‘’

Bedankt voor het vertrouwen
Hierbij wil ik u graag hartelijk bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen en de prettige omgang in afgelopen jaren. 

Ik wens u een goede en prettige voortzetting met het bedrijf van Peter Mecklenfeld.

Hartelijke groeten en graag tot ziens op het tuincentrum,

Ton Alferink

Nieuws

Wij houden grote opruiming op ons tuincentrum In het voorjaar van 2019 zal Ton...
Komend jaar gaan wij onze voorraad drastisch inkrimpen. Dit betekend voor u als...

Contact

Facebook